Aquapark Istralandia

Doživite osvježavajuću pustolovinu u drugom najboljem vodenom parku u Europi i osigurajte sebi i svojim najmilijim nezaboravnu avanturu. Uzbuđenje i zabava zagarantirani su u ovom vodenom svijetu u blizini Novigrada na 23 različita tobogana sa preko 2 km cijevi, od visokih i strmih za hrabrije, preko tobogana s gumenjacima.

Tu su i najveći bazen s umjetnim valovima u ovom dijelu Europe i najviši tobogan u Hrvatskoj sa visinom od 27 m. Aquapark Istralandia namijenjen je obiteljima s mlađom i starijom djecom, koja će svoju dozu adrenalina i zabave naći na velikom dječjem bazenu s gusarskom lagunom. Istralandia je, uz pjena party-e, sportske turnire, nastupe zabavnog brass banda, zumbu, igraonice i mađioničarske nastupe pravi izbor i za ljubitelje sporta i animacije. Za kratki predah i odmor od zabave i aktivnosti tijekom boravka u vodenom parku, na raspolaganju su raznovrsni ugostiteljski objekti, koji u ponudi imaju cjelovite zdrave obroke, kao i jela s roštilja, salate, voće...

U sezoni 2018 posjetitelji će moći uživati u omiljenim sadržajima aquaparka, iskušati hrabrost na tri nove atrakcije, opustiti se na novom bazenu ili se okrijepiti u novim ugostiteljskim objektima. Najmlađe posjetitelje iznenaditi će interaktivna Spray Arena zona za igru s vodenim prskalicama i atrakcijama, a roditelje će razveseliti opuštajući bazen iz kojeg će moći promatrati djecu pri igri.

Među novim toboganima svatko će naći svog favorita, bilo da volite adrenalinsko spuštanje, brzo spuštanje u paru, ili lagani spust s vizualnim efektima. Svi tobogani su novost zadnje tehnologije na europskom tržištu vodenih parkova.

Ukoliko želite povisiti razinu adrenalina i zabaviti se s cijelom obitelji, u društvu, ili sami uživati u vrhunskoj zabavi, svakako posjetite Istralandiu gdje će klinci uživati, a vi se prisjetiti kako je lijepo ponovno biti dijete!

Otkrijte, zašto je najzabavnija voda u Istri samo u Aquaparku Istralandia.

Otvoreno:
05.VI - 23.IX

Radno vrijeme:
05.VI - 30.VI, IX - 23.IX: 10:00 - 18:00
VII - VIII: 10:00 - 19:00
 

Informacije:
Aquapark Istralandia
Ronki 1, Brtonigla
T: +385 (0)52 866 900
info@istralandia.com

www.istralandia.com
Facebook

 

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking