Web tržnica lokalnih poljoprivrednih proizvoda

Istarski proizvodi dostupni putem web stranica

Želite svakodnevno na stolu imati svježe domaće proizvode, no životni stil i premalo slobodnog vremena onemogućuju redovite odlaske do tržnice? Rješenje postoji i nadohvat je ruke! Institut za poljoprivredu i turizam iz Poreča je zajedno s partnerima u okviru realizacije IPA projekta pogranične suradnje Slovenija – Hrvatska,.osmislio je internetsku aplikaciju Domaća web tržnica koja omogućava kupovinu proizvoda direktno od lokalnih proizvođača. 

Na web portalu jednostavno se i brzo pregledava trenutni asortiman poljoprivrednih proizvoda diljem Istre, a nakon odabira košarice željenih proizvoda, ugovara se vrijeme i način plaćanja. Web tržnica pandan je onoj klasičnoj pa je izbor doista velik i šarolik, od voća i povrća, do gotovih proizvoda poput meda, vina ili maslinova ulja. Na ovoj istarskoj tržnici pronaći se mogu i mesni proizvodi kao što su pršut, panceta, ali i piletina. Uza sve to, kupcima se nudi i mogućnost da osobno upoznaju gospodarstvo s kojeg pristižu proizvodi te dobije bolji uvid u tehnologiju i način proizvodnje, kao i  dorade proizvoda.

Pogodnosti su brojne - za potrošače koji redovito mogu uživati u istarskim proizvodima, kao i za proizvođače koji kvalitetno i ekonomično mogu prezentirati svoje gospodarstvo i proizvode  te istovremeno graditi vlastitu prepoznatljivost. Upravo je to jedan od najvažnijih ciljeva projekta Domaće web tržnice - očuvanje malih i srednjih poljoprivrednih gospodarstava koji imaju veliku sociološku, ekološku i kulturološku ulogu.

Jedinstveni mirisi i okusi Istre, kupnja svježeg, netom ubranog povrća i voća koje nije obrađivano tijekom skladištenja, sada su dostupni samo jednim klikom miša!

» Istarska web tržnica
FB_Domaca web trznica

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking