Istria Gourmet Guide

Turistička zajednica Istre priredila je mobilnu aplikaciju koja nudi dvadesetak TOP gourmet itinerara kreiranih da bi naše posjetitelje inspirirali na dodatne istarske doživljaje ...

Jezici: hrvatski, engleski, njemački, talijanski

Aplikacija se može preuzeti:
» https://itunes.apple.com/th/app/gourmet-wine-lovers/id1093426925?mt=8
» https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gauss.wineandgourmetlovers


Gourmet&wine mjesta za Gourmet&wine lovers

Predlažemo vam uzbudljiv put izvrsnosti po Istri. U ovoj aplikaciji pronaći ćete ponajbolje restorane, konobe, ekstra djevičanska maslinova ulja, vina i tartufe, pršut i sir, med…

Da bi vam olakšali istraživanje, Istru smo podijelili u šest manjih područja, a u svakom smo od njih kreirali po jedan ili više itinerara koji povezuju najznačajnija Gourmet&Wine mjesta na određenom području.

Prijedloga je ukupno devetnaest, svaki je različit i, na svoj način, izazovan, privlačan i zanimljiv. A zašto devetnaest? Pa, naravno, dvadesetog ćete kreirati upravo Vi!

Uživajte!
www.istra.com/gourmet

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking