Labin/Rabac

Vožnja biciklom postaje zahtjevnija što se više približavate istočnoj obali Istre, ali to nikako ne umanjuje pogled na predivan krajolik.

Sve staze u ovom dijelu Istre su tehnički zahtjevne i iziskuju iskustvo te fizičku pripremu jer imaju zahtjevnu podlogu, puno uspona i spustova, a uglavnom su i veće duljine. Svojim karakteristikama sigurno će zadovoljiti potrebe biciklista na treninzima i pripremama.
Na Labinštini je nekoliko staza, a jedna od njih je ona od Gračišća do Rapca te iz Rapca prema Skitači.

Potražite smještaj i odmor od naporne vožnje u bike hotelima gdje ćete u svim segmentima biti zadovoljni uslugom. Ova vrsta hotela omogućuje biciklistima smještaj  blizu biciklističkih staza, prilagođenu sportsku prehranu, usluge wellnessa, radionice za popravke bicikala te ostalo po mjeri biciklista.

» Više informacija možete pronaći u brošurama
» Popis svih staza u regiji
» Smještaj i usluge

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking