Poreč

Na području Poreča i njegove okolice, od Tara i Vabrige do mjesta u zelenoj Istri Kaštelir-Labinci, Višnjana i Vižinade, doživjet ćete sjaj minulih vremena kao i netaknutu prirodu zapadne obale Istre.

Poreč će vam omogućiti da, osim otkrivanja njegovih dragulja, doznate zašto Istru zovu "Terra Magica" (čarobna zemlja). Upoznajte mediteranski krajolik i kulturno bogatstvo Istre koje će vas sigurno očarati. Mozaici u Eufrazijevoj bazilici, čiji je kompleks od 1997. na Unesco-vom popisu zaštićene svjetske kulturne baštine, zabljesnut će vas svojom ljepotom. Biciklističke staze će vas kroz vinograde i maslinike dovesti do nezaboravnih trenutaka a prava poslastica za najspremnije je vožnja po trasi 15. Etape 87. Gira d’Italia koja kreće iz Poreča.

Brojne su biciklističke manifestacije koje se organiziraju svake godine i koje potvrđuju da je Poreč omiljena lokacija za pripreme vrhunskih sportaša i rekreativaca. Zbog vrhunskih klimatskih uvjeta te 10 biciklističkih staza ukupne dužine oko 250 km, Poreč je idealna destinacija za profesionalne bicikliste na pripremama, kao i za rekreativce koji će uživati u prirodi.

Potražite smještaj u bike-hotelima na ovom području i sigurno ćete biti zadovoljni visokom uslugom i standardima. Odličan izbor sportske prehrane, wellnessa, kao i radionice za popravke bicikala učinit će vaš boravak u Istri nezaboravnim iskustvom.

» Više informacija možete pronaći u brošurama
» Popis svih staza u regiji
» Smještaj i usluge

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking