Pula/Medulin

Južna Istra ima najlakše biciklističke dionice, a one se odlikuju i zamamnim krajolicima.
Za dušu i srce preporučuju se najlakše, ujedno i najatraktivnije staze koje vijugaju istarskim priobaljem te su pogodne za sve bicikliste željne rekreativnog odmora.

Krećući se od zaštićenog krajolika rta Kamenjak u Premanturi biciklisti imaju priliku upoznati Medulin, potom Marčanu i Rakalj prema istočnom dijelu Istre te najveći istarski grad, Pulu. Upoznajte malo ribarsko mjesto Fažanu čije biciklističke staze prolaze prekrasnom obalom gdje ćete uživati u pogledu na Brijunsko otočje i predivnim zalascima sunca. Na području grada Vodnjana nalazi se preko 120 km obilježenih biciklističkih staza koje prolaze maslinicima, a omogućuju biciklistima i obilazak znamenitosti do kojih autom nije moguće doći.

Smještaj u bike-hotelima zadovoljit će sve potrebe biciklista. Oni biciklistima nude kvalitetnu sportsku prehranu, wellness ponudu, radionice za popravke te brojne sluge po mjeri biciklista.

» Više informacija možete pronaći u brošurama
» Popis svih staza u regiji
» Smještaj i usluge

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking