Casinò Hotel Mulino**** (Buje)

Osjetite opuštenost, smirenost i udobnost jedinstvenog Prestige Spa centra koji Vam nudi profesionalne programe za njegu lica i tijela te ponajbolje tehnike masaže.

Naša filozofija dobrog osjećanja temelji se na izvrsnoj kombinaciji tehnika masaže s dalekog istoka koje kombiniramo s najnovijim zapadnim tehnikama čime postižemo potpunu ravnotežu tijela, duha i uma.

Prestige Wellness & Spa jedinstveni je spoj međusobno povezane prirode i prirodnih proizvoda, nalazi se u luksuznom ambijentu na četvrtom katu hotela.
Prepustite se našem ljubaznom osoblju darujući sebi i svojim najdražima čarobne i jedinstvene trenutke.Prestige wellness & spa je idealno mjesto za relaksaciju duha i tijela.

Spa dio našeg wellness centra uključuje unutarnji bazen sa vodenim efektima, vanjski bazen sa slapom od 15m ispod kojeg se nalazi intimni separe, istaknuti se može i dekorativni mozaik sa motivom kupačica u rimskim termama te tri vrste sauna: finska, rimska i turska (parnu kupelj), vip spa dio za dvije osobe s finskom saunom, prostor za opuštanje i relax.
RELAX WELLNESS NIGHT
(svakog četvrtka, uz prethodnu rezervaciju, Prestige wellness centar hotela Mulino, od 21:00-24:00h)
Uključuje: saune (finsku, rimsku, tursku)
- spa salt peeling
- bazen s grijanom slatkom vodom
- relax zona + welcome drink

Beauty dio čini osam moderno opremljenih soba za kompletnu njegu lica i tijela.
Atmosfera, umirujuća glazba te naše stručno osoblje pobrinut de se da se osjećate poput grčke božice Afrodite koja predstavlja simbol ljepote.
Moderno opremljen fitness zadovoljit će sve vaše potrebe te ćete uživati u vježbanju, podizanju kondicije i pripremi tijela za sve aktivnosti koje vas očekuju.

Kontakt:

Adresa: Škrile 75, Buje
Tel. + 385 (0)52 725-300
Fax. +385 (0)52 725-333
e-mail: mulino@mulino.hr

 Casino Mulino Wellness

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking