San Servolo Resort & Beer Spa**** (Buje)

San Servolo resort ponosno predstavlja svoj Beer Spa, jedini wellness te vrste u cijeloj Hrvatskoj! Opuštanje vašeg tijela okruženo umirujućim mirisima ječma i hmelja doista je jedinstven doživljaj i to ne samo za tipične ljubitelje piva. Ovdje možete uživati u nečemu čega ćete se zauvijek sjećati kupanje u pivi u posebnim kadama za dvoje, opremljenima vlastitim točionikom! Pored toga, tu je i klasična wellness ponuda - saune, natkriveni bazen, soba za opuštanje i fitness centar.

Prilikom kupanja u pivu, neka vas ne zabrinjava opijenost ili vrtoglavica, toga nema, jer ovaj je tretman prvenstveno namijenjen oporavku i obnovi ljepote kože i kose. Prekrasna aroma domaćeg craft piva uz masažni učinak prirodne pjene i mjehurića pomažu vitaminima i drugim vrijednim sastojcima da se apsorbiraju u kožu, stvarajući ugodno i veselo raspoloženje u isto vrijeme. Vaše je da se opustite a pivo će učiniti ostalo!

Uživajte u plivanju ili se jednostavno opustite pod vodom - i to tijekom cijele godine! Natkriveni bazen grijan je tijekom jeseni, zime i proljeća, a velike staklene stijene otvaraju se tijekom ljeta, pružajući najbolji osjećaj kupanja na svježem zraku i toplom ljetnom povjetarcu, ispunjenom mirisima okolnog mediteranskog bilja.

Biti na odmoru ne znači da morate prestati sa svim svojim dnevnim aktivnostima i vježbanjem. Za sportske i aktivne tipove, opremljena je mala teretana u sklopu Spa dijela Resorta San Servolo, gdje možete nastaviti vašu svakodnevnu fitness rutinu i ostati u formi.


San Servolo Resort & Beer Spa
Momjanska ulica 7, HR-52460 Buje-Buie
T: +385 (0)52 772 505
M: +385 (0)91 477 2400
info@sanservoloresort.com
Wellness San Servolo Resort & Beer Spa

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking