Istria Gourmet Festival

Turistička zajednica Istarske županije u suradnji s hotelskom tvrtkom Maistra organizira prvi Istria Gourmet Festival, kongres čija je s osnovna zadaća upoznavanje novih svjetskih trendova i osmišljavanje perspektiva budućeg razvitka istarske enogastronomije. Jednodnevni event održat će u ponedjeljak 10. listopada 2016. godine u Staroj tvornici na Obali Vladimira Nazora u Rovinju.

Istria Gourmet Festival u prvom dijelu programa donosi stručna predavanja namijenjena prvenstveno hotelskim kućama i hotelima visoke kategorije, dok je u drugom dijelu event prilagođen svima koji su zainteresirani za gourmet tematiku. Na ovaj stručni skup dolaze i renomirani kuhari iz restorana ovjenčanih Michelinovim zvjezdicama, a uz vrhunska predavanja, okrugle stolove i show cooking, prvi istarski festival gastronomije ponudit će i brojne prigode za druženje s ovim svjetskim imenima, razmjenu iskustava i postavljanje pitanja.

Za vrijeme Istria Gourmet Festivala održat će se i tri tematske gala večere, u restoranima rovinjskih hotela Adriatic, Monte Mulini i Lone, a pod dirigentskom palicom chefova iz restorana s Michelinovim zvjezdicama. Svi zainteresirani tako će imati priliku upoznati nekog od svjetskih chefova i uživati u njihovim delicijama.

Maistra, vodeća hrvatska hotelijerska kompanija koja je i u domeni enogastronomske ponude postavila vrlo visoke kriterije ponude i usluge, pružila je potporu Turističkoj zajednici Istre kao domaćin i suorganizator jedinstvenog gastronomskog skupa na ovim prostorima.

Opširnije o eventu:
www.istra.com/gourmetfestival

Email

Sponzori

Booking