Jesensko izdanje stručne konferencije

Turistička zajednica Istarske županije u suradnji s hotelskom tvrtkom Maistra organizira četvrti po redu Istria Gourmet Festival: Autumn 2018 koji će se održati 29. i 30. listopada u Rovinju.

Uz vrhunske show cookinge i master class predavanja nositelja Michelinovih zvjezdica te renomiranih predavača, prigoda je to da se iz prve ruke upoznamo s najnovijim trendovima u kulinarskom svijetu, ali isto tako i primjerima najbolje prakse u hotelima visoke kategorije.

Stručna i tematska konferencija čiji je cilj upoznavanje i usvajanje novih znanja i vještina, u ovogodišnjem izdanju  donosi niz noviteta. Među njima najprije predstavljamo otvaranje novog segmenta za stjecanje novih znanja u području proizvodnje, prodaje i marketinga craft pive.

Istaknuta međunarodna imena iz svijeta craft piva i pivske struke podijelit će svoja znanja i iskustva na zasebnom dijelu ovogodišnjeg Istria Gourmet Festivala.
Pet pivskih profesionalaca vodit će pet zanimljivih radionica:

- Lorenzo Dabove "Kuaska", alfa i omega talijanske pivske scene govorit će o povijesti piva i čarolijama spontanih fermentacija,
- Stefan Grauvogl, master brewer i profesor na poznatoj njemačkoj Doemens beersommelier akademiji, govorit će o proizvodnji i bogatstvu različitih stilova piva,
- Teo Musso, pivski pionir i inovator, višestruko nagrađivani brewer te vlasnik pivovare Baladin, pojasnit će pivsku taksonomiju i kategorizaciju,
- Simonmattia Riva, svjetski beersommelier prvak iz 2015. godine predstavit će zanimljiva sparivanja piva i hrane,
- Zvonimir Pelko, Doemens beersommelier i pivski edukator, prezentirat će globalnu revoluciju craft piva i aktualne trendove na hrvatskom pivskom tržištu.

Rezervirajte svoje mjesto za ponedjeljak, 29. listopada, i osigurajte si neponovljiv izlet u svijet vrhunskih piva na prvom danu dvodnevne konferencije. Uz druženje s vrhunskim znalcima održat ćemo i jednu posebno vođenu degustaciju.

Dobro nam došli!

www.istra.com/gourmetfestival

Email

Sponzori

Booking