Teo Musso

Teo Musso
Founder of Birrificio Baladin
www.baladin.it

 

» IGF 2018 Masterclass:
Revolucija craft piva u Italiji

Intuicija Baladin, sa željom da se pivi podari novo dostojanstvo uparujući ga s hranom te da od zemlje do čaše pristigne najkraćim mogućim putem
La rivoluzione della birra artigianale in Italia
L’intuizione di Baladin di dare una nuova dignità alla birra proponendola in abbinamento al cibo e la volontà di voler creare una filiera corta dalla terra al bicchiere.
The revolution of craft beer in Italy
Baladin intuition, eager to give beer a new dignity, pairing it with food as well as to produce it, from soil to the glass, in the shortest possible way

 

Matterino “Teo” Musso rođen je 5. ožujka 1964. u Pijemontu. Višestruke osobnosti i snažnih komunikacijskih vještina, najznačajniji je predstavnik novog načina tumačenja, isključivo craft piva, ali i po raznim mogućnostima uparivanja piva s hranom.

BALADIN je etiketa kojom svoju pivu predstavlja u svijetu, ali ujedno i naziv za širi projekt koji se sastoji od aktivnosti i događanja koja se bave okusom i brigom kojom odabire sve što ga okružuje.

Njegova povezanost sa zemljom i porijeklom, Piozzom, vrlo je jaka i pokušava je prenijeti na sve svoje proizvode koristeći uglavnom talijanske sirovine i uvjeren u činjenicu da je “Pivo Zemlja!”.

Email

Sponzori

Booking