Lohberger

Lohberger: Kuhamo - od 1925!

Godine 1925. Rudolf Lohberger osnovao je istoimenu tvrtku u Mattighofenu, za razvoj i proizvodnju visoko kvalitetnih peći za tradicionalno i ekološki prihvatljivo kuhanje. Danas, portfelj tvrtke sa sjedištem u Schalchenu u Gornjoj Austrije uključuje i sofisticirane kuhinje za različite vrste gastronomije, a brend Lohberger je međunarodni sinonim za vrhunske proizvode visoke kvalitete - Made in Austria.

Tvrtka Lohberger Küchen Competence Center GmbH nudi jedinstveni holistički paket usluga i ispunjava sve zahtjeve gastronomije, hotelijerstva i ugostiteljstva, implementirajući koncept usluga sa sveobuhvatnim konzultingom.

Poštujući tradiciju dugoročnog partnerstva realizirane su brojne suradnje, a uz to se njihove kuhinje smatraju "neuništivima". Mreža partnera Lohberger Friends danas se širi daleko van granica Austrije i nudi vrhunsku platformu na području kuhinjske tehnologije, planiranja i visoko kvalitetnih proizvoda, podržavajući dugoročni i održivi rast uz potpunu predanost kontinuiranom napretku.

» Opširnije o festivalu

Email

Sponzori

Booking