Za vlasnike smještaja

Modeli poslovanja

Razlikujemo dva poslovna modela u ovisnosti o skupini (vrsti) smještajnih kapaciteta:

1) HOTELI, TURISTIČKA NASELJA, KAMPOVI
IRTA  kroz svoj prodajni centar vrši uslugu posredništva u rezervaciji smještajnih kapaciteta kroz 4 kanala prodaje:
1) Putem on-line bookinga
2) Putem upita e-mailom (upit gosta, slanje info ponude, prihvat ponude i garancija rezervacije / mail order, te slanje potvrde o rezervaciji)
3) Putem telefonskog upita (upit gosta, info ponuda, prihvat ponude i grancija rezervacije/telephone order, te slanje potvrde o rezervaciji putem e-maila ili faxa)
4) Putem upita preko faxa (upit gosta, slanje info ponude, prihvat ponude i garancija rezervacije/mail order, te slanje potvrde o rezervaciji)

2) PRIVATNI SMJEŠTAJ (Kuće za odmor, apartmani, sobe)
IRTA  za ovu skupinu ne vrši uslugu posredništva u rezervaciji smještajnih kapaciteta.
Pored osnovnog (besplatnog) prikaza, na stranicama www.istra.com IRTA osigurava kompletan prodajni sustav svima onima koji u istome nalaze svoj interes (uz godišnju paušalnu naknadu). U oba slučaja (besplatno i uz godišnju paušalnu naknadu) svi izravni mailovi, ispunjeni obrasci za upit za smještaj ispunjeni od posjetitelja ovog portala, opći obrasci i on-line rezervacije prispijevaju izravno vlasniku (ili zakonskom predstavniku) objekta. Vlasnik samostalno i izravno naplaćuje uslugu smještaja od gosta bez posredništva.

Način rezervacije smještaja, ažuriranje opisa smještajnih objekata, raspoloživosti i cijena, naknada  za uslugu posredništva u rezervaciji smještajnih kapaciteta (HOTELI, TURISTIČKA NASELJA, KAMPOVI), obračun i fakturiranje provizije za uslugu posredovanja (HOTELI, TURISTIČKA NASELJA, KAMPOVI), kao i visina paušalnog iznosa (PRIVATNI IZNAJMLJIVAČI) pitanja su koja su regulirana specifičnim ugovorima:

1)    UGOVOR O E-DISTRIBUCIJI putem destinacijskog portala za sektor hotela, turističkih naselja i kampova. Dokument možete preuzeti OVDJE.
2)    UGOVOR O E-DISTRIBUCIJI putem destinacijskog portala za sektor privatnih iznajmljivača. Dokument možete preuzeti OVDJE.

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking