Istra 365

Doživite Istru tijekom cijele godine


U Istri tijekom cijele godine možete pronaći mnogobrojne atrakcije i aktivnosti koje će vas nadahnuti za dolazak i boravak na našem poluotoku.

Uživajte u prirodnim raznolikostima i ljepotama gdje ćete uživati u pogledu na planine, zelena polja, predjele s vinogradima i maslinicima i na plavo more. Upoznajte Istru vozeći se uređenim biciklističkim stazama ili baveći se mnogim sportskim aktivnostima na otvorenom, ali i zatvorenom prostoru. Kako biste se odmorili od fizičkih aktivnosti i svakodnevnog stresa uživajte u opuštajućim masažama u wellness centrima u Istri.

Posjetite gastronomske manifestacije jer je Istra idealna destinacija za sve ljubitelje tradicije i kvalitetnih gastronomskih proizvoda. Trebate li održati poslovni sastanak tada ste odabrali vrhunsku kongresnu destinaciju gdje ćete održati uspješne sastanke.

Sa svojom očuvanom kulturnom baštinom Istra je specifična destinacija koja će vas oduševiti bogatstvom povijesti i sačuvanim povijesnim spomenicima iz svih razdoblja.

Dobro došli na najveći hrvatski poluotok!


Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking