Vrsar na dlanu

Prateći sve veću prisutnost i važnost mobilnih uređaja a time i mobilnih aplikacija, Turistička zajednica Vrsara izradila je mobilni vodič kroz Vrsar. Svejedno jeste li već na nekoj od prekrasnih vrsarskih plaža ili tek na putu k Istri, aplikacija nudi sve informacije potrebne za ugodan i bezbrižan boravak u ovom gradiću. Aplikacija, odnosno turistički vodič Vrsara nudi sve što je potrebno za odličan provod u ovom Casanovinom gradiću - gastronomski vodič, vodič kroz povijesne znamenitosti Vrsara, vremenska prognoza, pregled smještaja, izleta i sportskih aktivnosti kao i niz drugih korisnih informacija, uključujući i aktualni kalendar događanja. Većina podataka prikazana je i na interaktivnoj mapi koja u obzir uzima trenutnu poziciju korisnika.

Aplikacija se može preuzeti:
>> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.edcom.vrsar
>> https://itunes.apple.com/us/app/vrsar-tourist-guide/id714823520?mt=8

 

mobile apps

Email

Mobilni vodič kroz Funtanu

Mobilni vodič kroz Funtanu na jednom mjestu nudi sve informacije potrebne za Vaš ugodan i bezbrižan boravak u ovom turističkom mjestu, a odlično će Vam koristiti neovisno jeste li tek krenuli prema Istri ili se već odmarate  na prekrasnim plažama Funtane.

Aplikacija, odnosno turistički vodič Funtane nudi sve što je potrebno doznati i vidjeti za odličan provod godišnjeg odmora - gastronomski vodič, vodič kroz povijesne znamenitosti Funtane i okolice, vremensku prognozu, pregled smještaja u kampovima, hotelima i kompletan vodič kroz ponudu privatnog smještaja Funtane, pregled izleta i sportskih aktivnosti kao i niz drugih korisnih informacija, uključujući i aktualni kalendar događanja.

Većina podataka prikazana je i na interaktivnoj mapi koja u obzir uzima trenutnu poziciju korisnika. Aplikacija se može preuzeti na web stranicama Istre, web stranicama Funtane, Google play store-u i iTunes za korisnike iPhone i srodnih uređaja.

>> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gauss.funtana&hl=en
>> https://itunes.apple.com/hr/app/funtana/id917541781?mt=8 

 

mobile apps

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking