03.01.2014.

Nove brošure za Novu 2014. godinu

S početkom nove godine čini se da ništa nije nedostižno, a nove se mogućnosti otvaraju pred nama. U mnoštvu prilika i noviteta i Turistička zajednica Istarske županije pripremila je brojna nova izdanja.

Glavni adut zasigurno je Istra Holidays, brošura za planiranje odmora namijenjena upoznavanju posjetitelja s Istrom i svim njenim turističkim regijama na jednom mjestu, a ovogodišnja novost su dvojezična izdanja - hrvatsko/talijansko i englesko/njemačko. Naglasak je na opisima svih istarskih destinacija, a uz pregled smještajnih mogućnosti donosi i osnovne korisne informacije, ali i popis zanimljivosti koje se, prilikom boravka u pojedinoj destinaciji, nikako ne smiju propustiti!

Istrien Magazin namijenjen je publici njemačkog govornog područja. Zanimljive fotografije i raznovrsni članci mame svakoga tko ga samo prolista, na dolazak u Istru. Od gastronomije, sporta i povijesti do plaža i prekrasne unutrašnjosti, Istrien Magazin pruža sve potrebne informacije, a vjerojatno i malo više, da se Istra upozna u svom punom sjaju. Za svoj inovativni marketinški koncept, prošlogodišnje je izdanje nagrađeno godišnjom marketinškom nagradom Grand Prix koju dodjeljuje stručni turistički časopis Tourismuswirtschaft Austria & International.

Da Istra nije samo destinacija sunca i mora ukazuje i Istra Culture koji vodi kroz tisućljeća bogate istarske povijesti. Pregledna karta na domišljat način približava kulturnu baštinu svim zainteresiranima. Istra Culture koncipiran je kroz osam kategorija označenih različitim bojama, a kroz destinacije vode vesele ilustracije pa je samo potrebno odabrati što se želi istražiti i pogledati kojim putem krenuti - onim istarskih dinosaura, venecijanske ostavštine u Istri ili pak trasom nekadašnje željezničke pruge Parenzane.

Lepezu novih izdanja zaokružuje i jedno u domeni smještaja - izdanje koje okuplja ponudu privatnog smještaja s posebnom oznakom kvalitete Domus Bonus. U njemu se na jednom mjestu može pronaći najbolji privatni smještaj koji se nudi na istarskom poluotoku. Vrhunsku kvalitetu osigurava istoimena oznaka Domus Bonus koju dodjeljuje Turistička zajednica Istarske županije, a dobivaju je samo objekti koji su udovoljili svim zadanim kriterijima.

Sve brošure objavljene su u digitalnom formatu i mogu se preuzeti s web stranica TZ Istre: www.istra.hr/hr/planiranje-putovanja/brosure

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking