29.01.2014.

Istra Inspirit foto-natječaj: Inspirirani ljubavlju do 11. veljače

Istra Inspirit pokreće foto natječaj na temu Inspirirani ljubavlju u sklopu kojeg će se birati najbolje fotografije inspirirane ljubavlju s Istra Inspirit doživljaja ili njegovih autentičnih lokacija u Puli (Povijesni i pomorski muzej), Medulinu (Vižula), Rovinju (starogradska jezgra), Poreču (starogradska jezgra), Savudriji (svjetionik), Pazinu (kaštel i Pazinska jama), Labinu (Lamparna, Raša i rudnik), Svetvinčntu (kaštel Grimani-Morosini) i Buzetu (starogradska jezgra).

Natječaj je otvoren od 29. siječnja do 11. veljače 2014., a svi se detalji i pravila natječaja nalaze na web-stranici Istra Inspirita. Nakon isteka roka prijava ocjenjivački sud odabrat će tri najbolje fotografije, a pobjednici će osvojiti jednu od vrijednih nagrada koje će Valentinovo pretvoriti u najromantičniji dan.

O pobjednicima natječaja odlučivat će stručni žiri u sastavu: Hassan Abdelghani - profesionalni fotograf, Morena Milevoj - voditeljica marketinga i PR-a (Istra Inspirit), Barbara Ban – turistička novinarka (Glas Istre) i Iva Canki – kreativna direktorica (Brandmama).

Namjera je natječaja potaknuti sve one koji žele osvojiti jednu od vrijednih nagrada partnera projekta da iskažu svoju kreativnost i da fotografijama pokažu na koji su način Istra Inspirit događaji ili autentične lokacije tih događaja u njima potaknuli maštu i stvaranje fotografija inspiriranih ljubavlju.

Uz poruku „inspirirani ljubavlju“, Istra Inspirit želi svim zaljubljenima, ali i ostalima koje ljubav na bilo koji način motivira i vodi kroz život puno veselja i trenutaka inspiriranih ljubavlju.

>> www.istrainspirit.hr

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking