26.02.2014.

Rabačkom Hotel & Casa Valamar Sanfior priznanje za prvoklasne usluge

Hotel & Casa Valamar Sanfior koji posluje unutar Valamara, najveće turističke grupacije u Hrvatskoj, dobitnik je priznanja za pružanje iznimno kvalitetnih usluga i usluga servisa u 2013. godini. Vitkovice Tours, najveći češki turoperator za hrvatski Jadran, 20. veljače nagradio je 11 hrvatskih hotelijera tijekom održavanja turističkog velesajma Holiday World 2014. u Pragu.

Svim predstavnicima hotelijera je čestitao i nagrade uručio Dr. Petr Honek, suvlasnik Vitkovice Tours i pritom dodao: „Čast nam je surađivati sa hotelijerima koji pružaju kvalitetne usluge, a također uz to izlaze u susret i potrebama naših klijenata koji se kod njih uistinu osjećaju kao gosti. Takav pristup cijenimo te ove hotelijere vrlo rado ocjenjujemo svake godine."

Ispred rabačkog hotela, nagradu je primio Martin Kinčić, mlađi pomoćnik direktora te izjavio: „Iznimno smo zadovoljni što smo i ove godine opravdali očekivanja i povjerenje naših gostiju. Ova nagrada je samo još jedna potvrda vrhunske usluge koju pruža Hotel&Casa Valamar Sanfior, čega naravno ne bi bilo bez vrhunskih zaposlenika, te zato koristim ovu priliku da im od srca čestitam na trudu i doprinosu."

U 2013. godini Valamar je uložio 60 milijuna kuna u obnovu i podizanje kvalitete Hotel & Casa Valamar Sanfiora, što je turističkoj ponudi Rapca donijelo još jedan visoko kategorizirani turistički objekt koji može smjestiti gotovo 500 gostiju. Proizvod je uz bogatu i raznoliku ponudu za obitelj i djecu namijenjen primarno aktivnim obiteljima i parovima, a smješten je na samoj plaži u Rapcu.

Valamar - Riviera Adria d.d. iz Poreča