04.03.2014.

Grupacija Valamar raspisuje natječaje za donacije u 2014.

Grupacija Valamar najavila je dva nacionalna projekta u području društvo odgovornog poslovanja, u sklopu kojih su raspisani natječaji za donacije u 2014. godini, otvoreni do 3. travnja. Kroz ove projekte Valamar donacije usmjerava u područja u kojima može pružiti izravnu pomoć i podršku lokalnoj zajednici unutar koje posluje.

U sklopu projekta Tisuću dana na Jadranskom moru omogućit će se tisuću dana boravka u Valamarovim objektima na Jadranu, za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, djecu s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djecu s posebnim potrebama, koja će zajedno sa svojim voditeljima, odnosno stručnim pratiteljima boraviti na moru, u nekoj od Valamarovih destinacija od Istre do Dubrovnika.

Projekt Volimo Jadransko more odnosi se na odabir najboljih ekoloških projekata namijenjenih zaštiti i očuvanju Jadranskog mora i priobalja, u sklopu kojeg će se dodijeliti novčane donacije u ukupnom fondu od sto tisuća kuna za maksimalno tri odabrana projekta. 

Ova inicijativa na razini grupacije Valamar nastavak je društveno odgovornih projekata koje najveća turistička grupacija u Hrvatskoj kontinuirano provodi već godinama. Odgovornost prema gostima, zaposlenicima, partnerima i zajednici jedno je od temeljnih Valamarovih načela i osnova za dugoročan poslovni uspjeh. Grupacija Valamar kontinuirano povećava ulaganja u projekte energetske učinkovitosti svojih objekata, a  kroz stotine različitih projekata već godinama sudjeluje u kulturnim, sportskim i humanitarnim događajima, manifestacijama i projektima razvoja.

Jedna od istaknutijih društveno odgovornih inicijativa koju Valamar podupire od 2012. godine odnosi se na projekt "meetINblue" Instituta Plavi svijet.  Ovim projektom aktivno se podupire zaštita jadranskih dupina i njihova okoliša, za što je Valamar u 2012. godini dobio prestižnu CBTour nagradu, kao najodgovornija kompanija u turizmu u Hrvatskoj.

Detaljne informacije i uvjeti natječaja:
» www.valamar.com/hr/donacije


Valamar - Riviera Adria d.d. Poreč

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking