10.03.2014.

Hotel Lone dobiva punionicu za električna vozila

Rovinjski hotel Lone uskoro će dobiti certificiranu punionicu električnih vozila. Naime, u sklopu održavanja međunarodnog relija električnih vozila Nikola Tesla EV Rally Croatia 2014, ispred ovog zanimljivog dizajnerskog hotela trajno će se postaviti punionica električnih vozila.

Reli električnih vozila Nikola Tesla EV Rally, prvi takav u ovom dijelu Europe, započinje u Puli 27. svibnja i potom se tijekom pet dana vozi pet etapa, rutom Pula - Poreč - Rovinj - Ičići - Opatija - Nacionalni park Paklenica - Zadar - Nacionalni park Krka - Gospić - Smiljan (rodno mjesto Nikole Tesle) - Plitvička jezera - Zagreb.

Maistra je prva hotelska kuća koja se uključila u ovaj projekt, a hotel Lone prvi u Hrvatskoj koji će nuditi infrastrukturu za vozila na električni pogon. Kroz cijeli se projekt želi provući priča o hrvatskoj izvrsnosti i izvrsnosti općenito, uz promicanje svijesti o ekologiji, uštedi energije, održivom razvoju i inovacijama, te poticanje gradnje infrastrukture, prvenstveno punionice za električne automobile.

Certificirana punionica električnih vozila, posebno modificirana za reli Nikole Tesle i unaprijeđena po najnovijim EU standardima, bit će postavljena ispred hotela Lone uoči samog natjecanja i trajno se na tom mjestu zadržati. Punionica spada u takozvanu 'fast charging' punionicu s vremenom punjenja do 1,5 sati.

Hotel Lone se, uvođenjem punionice u svoju ponudu, svrstava u pokretače pozitivnih procesa usmjerenih smanjenju štetnih plinova, razvijanja infrastrukture i jačanju turističkih, tehnoloških i energetskih potencijala Republike Hrvatske.

» www.maistra.hr/Lone_Rovinj

Maistra Rovinj - Vrsar

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking