23.05.2014.

Vinistra pokrenula akciju pomoći poplavljenim područjima

Povodom katastrofalnih poplava koje su pogodile Hrvatsku i susjedne zemlje, Vinistra - udruga vinogradara i vinara Istre, u suradnji s TZ Istarske županije i Upravnim odjelom za turizam Istarske županije, pokreće akciju solidarnosti za pomoć stradalima u poplavljenim područjima.

Osim poziva koji je upućen svim članovima Vinistre da sudjeluju u akciji svojim donacijama, vinarima koji sudjeluju u ovogodišnjem programu Dana otvorenih vinskih podruma, predloženo je da u akciju uključe i posjetitelje svojih podruma i to na način da na jednu praznu kartonsku kutiju svog vina zalijepe natpis kojim se posjetitelji pozivaju da sudjeluju u akciji pomoći stradalima od poplava.

Pozivamo sve drage posjetitelje vinskih podruma da se kroz Vinistru ove nedjelje, 25. svibnja, uključe u akciju solidarnosti i pomognu novčanom donacijom. Prikupljena sredstva donirat će se hrvatskom Crvenom križu.

Zahvaljujemo svima na pomoći!