23.05.2014.

Vinistra pokrenula akciju pomoći poplavljenim područjima

Povodom katastrofalnih poplava koje su pogodile Hrvatsku i susjedne zemlje, Vinistra - udruga vinogradara i vinara Istre, u suradnji s TZ Istarske županije i Upravnim odjelom za turizam Istarske županije, pokreće akciju solidarnosti za pomoć stradalima u poplavljenim područjima.

Osim poziva koji je upućen svim članovima Vinistre da sudjeluju u akciji svojim donacijama, vinarima koji sudjeluju u ovogodišnjem programu Dana otvorenih vinskih podruma, predloženo je da u akciju uključe i posjetitelje svojih podruma i to na način da na jednu praznu kartonsku kutiju svog vina zalijepe natpis kojim se posjetitelji pozivaju da sudjeluju u akciji pomoći stradalima od poplava.

Pozivamo sve drage posjetitelje vinskih podruma da se kroz Vinistru ove nedjelje, 25. svibnja, uključe u akciju solidarnosti i pomognu novčanom donacijom. Prikupljena sredstva donirat će se hrvatskom Crvenom križu.

Zahvaljujemo svima na pomoći!

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking