03.06.2015.

Valamar Isabella Island Resort nova destinacija u 2015.

Udaljen samo pet minuta vožnje brodom od centra Poreča, smješten nasuprot porečke rive na otoku Sveti Nikola, svoja vrata u utorak 9. lipnja i svečanom ceremonijom otvara Valamar Isabella Island Resort 4*. Novi raj za odmor bez prometa, s mnoštvom sadržaja, bogatom vegetacijom i brojnim plažama te plemićkom poviješću, i ukupnog kapaciteta od 334 smještajne jedinice (sobe, apartmani, studija). Posjetitelji mogu birati različite smještajne mogućnosti u aktivnom ili mirnom dijelu otoka te uživati u gastronomiji i mnoštvu sadržaja i zabave za sve uzraste.

Otok čine dvije zone pa će tako ovdje svoje mjesto pronaći oni željni aktivnosti, ali i oni u potrazi za opuštanjem. I u aktivnom i u mirnom dijelu otoka, uz različite smještajne mogućnosti, nalaze se vanjski bazeni, popločane, betonske, travnate, stjenovite i pješčana plaža označena Plavom zastavom, nekoliko à la carte restorana i barova, a osim toga tu su i wellness centar s unutarnjim bazenom te beauty centar i frizerski studio. Bez obzira na vrstu smještaja, gostima su dostupna sva područja, ponude i usluge na otoku pa tako i profesionalna usluga čuvanja djece kako bi se i najmlađi zabavili uz program u Maro Clubu i Teens Loungeu.

Valamar Isabella Hotel rezultat je opsežne modernizacije Fortuna Island Hotela i sadrži prostrane sobe s nezaboravnim pogledom na prekrasnu vizuru porečkog starog grada, kojom dominira Eufrazijeva bazilika. Valamar Isabella Villas obuhvaćaju različite tipove apartmana okružene mediteranskim raslinjem kao i dvije predsjedničke vile s privatnim bazenima, a smještene su u obje zone otoka Sveti Nikola, dok se Valamar Isabella Miramare nalazi u mirnijem dijelu, s prekrasnim pogledom na otvoreno more.

Za one koji pak žele bajkoviti odmor, tu je Valamar Isabella Castle, nekadašnji plemićki ljetnikovac iz 19. stoljeća s luksuznim apartmanima zbog kojih će odmor doista biti nezaboravan. Otočni resort nudi i ekskluzivne prostore za sastanke i konferencije, različite događaje i vjenčanja zbog čega je Valamar Isabella Island Resort idealna destinacija za sve prilike.

Valamar je za sve svoje buduće posjetitelje i one koji prije samog otvorenja žele zaviriti u Valamar Isabella Island Resort 4* pripremio virtualnu šetnju otokom putem novog videa:

» https://www.youtube.com/watch?v=lCdTd5dPQcU
» Valamar Isabella Island Resort