04.06.2018.

FC Bayern München - strateški partner Istre

Turistička zajednica Istarske županije s posebnim ponosom najavljuje svečani čin službenog potpisivanja Ugovora o strateškom partnerstvu između FC Bayern Münchena i Istre.

Uz stalnu potragu za novim alatima i originalnim načinima promocije, županijska Turistička zajednica po prvi je puta 2014. godine pokrenula projekt strateških partnerstava koja su postala jedan od ključnih vidova promocije destinacije. Danas, nakon višegodišnjeg iskustva, uspješno je dogovoreno partnerstvo i s jednim od najvećih svjetskih nogometnih klubova.

Sa željom da svečano obilježimo ovaj veliki uspjeh za Istru i Hrvatsku u cijelini, Turistička zajednica Istre pozvala je predstavnike medija na konferenciju kojoj će prisustvovati član uprave i direktor marketinga FCBM-a Andreas Jung, zajedno sa šest kolega iz Direkcije za korporativne odnose, istarski župan Valter Flego, predstavnik Ministarstva turizma RH, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i članovi Turističkog vijeća TZ Istre.

Danas u Villi Polesini u Poreču sklopljen je trogodišnji ugovor.
» Opširnije
» FC Bayern

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking