01.06.2018.

Novi festival u Taru

Lanterna Premium Camping Resort u Taru početkom lipnja otvara svoja vrata svima željnima dobre ljetne zabave, a novi festival nudi gotovo tri mjeseca zabave za sve generacije.

Lanterna Summer Nights je festival cijele destinacije Tar-Vabriga koji pruža nove sadržaje za ljeto, a za vrijeme trajanja programa u sklopu festivala, ulaz u Valamarov Lanterna Premium Camping Resort otvoren je za sve zainteresirane posjetitelje i ne naplaćuje se.

Sve do 30. kolovoza gosti i posjetitelji moći će uživati u zabavnim programima koji će se odvijati na centralnom trgu Piazza, plaži Adria u Lanterna Premium Camping Resortu, u ulici Borgo u Taru ili u Solaris Camping Resortu. Bogati program podijeljen je u nekoliko cjelina i uključuje brojne koncerte, tematske večeri, filmske hitove na otvorenom i još niz drugih zabavnih sadržaja.

Glazbenim entuzijastima zasigurno će najatraktivniji biti program Special Events koji uključuje nastupe The Beatles, Red Hot Chili Peppers, James Brown i Queen Real Tribute Bandova na ljetnoj pozornici Piazze. Tu je još i proslava Pola nove godine, obilježavanje Dana kampa, Beer i Craft Beer Festivali te koncerti otvaranja i zatvaranja ovog jedinstvenog festivala.

U Taru će pak, u sklopu ovog programa, biti organizirano Wine & Food događanje na kojem posjetitelje očekuju najukusniji zalogaji inspirirani Istrom, a pod Lanterna Summer Nights festivalom održat će se i već tradicionalni veseli ljetni karneval u Solaris Camping Resortu. Pod vedrim nebom i uz šum mora na plaži Adria srijedom sve filmoljupce čeka Open Air Cinema i filmovi svih žanrova – od akcije do animiranih, dok će tri utorka biti rezervirana za projekcije u ulici Borgo u Taru.

Ponedjeljak će na Piazzi biti rezerviran za program Tipsy Monday, odnosno opuštanje uz živu glazbu i čašu vina, craft piva ili koktela koje će pripremati Valamarovi koktel majstori. Ljubitelji akustičnih pjesama ili nešto bržih plesnih ritmova zadovoljit će svoje glazbene ukuse uz Dance & Music i nastupe bendova srijedom, četvrtkom i petkom, a subotnje će večeri proteći uz tematske partije i plesne performanse It’s Show Time programa.

Više informacija o programu, lokacijama i satnicama dostupno je na web portalu
www.lanternasummernights.com

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking