21.06.2018.

Glamping u Pomeru

Arena One 99 Glamping ime je novog kampa koji Arena Hospitality Group otvara na području nekadašnjeg pomerskog Arena Pomer Kampa. Osam različitih smještajnih jedinica na razini četiri plus zvjezdice, za dvije do šest osoba, u duhu luksuznog kampiranja nadomak mora u očuvanoj prirodi pružit će potpuni odmor parovima i obiteljima, a prve goste očekuje koncem lipnja.

Moderno uređene jedinice uključuju luksuzne šatore i  kućice na drvetu. Bit će otvorena i trgovina, restoran, beach bar, Kid's club za zabavu najmlađih, poštujući sve vrhunske ekološke standarde, a u planu je i otvaranje ekološke tržnice. Gostima Arena One 99 Glampinga nudit će se i besplatno korištenje pametnog mobilnog uređaja. U novi je luksuzni kamp resort Arena Hospitality Group uložila gotovo sedam milijuna eura. 

Prvi glamping u Istri otvorila je Valamar Riviera na poluotoku Lanterna u Taru, a nalaze se i u Puli, u dijelu kampa Arena Stoja te u Valbandonu kraj Fažane u kampu Bi Village.

Glamping (od glamorous camping) ili luksuzno kampiranje povezuje kampiranje i prirodu s komforom modernog stanovanja i blagodatima suvremene tehnologije stvarajući time koncept novog načina provođenja odmora.

» Kampovi u Istri:
www.istra.hr/hr/smjestaj/kampovi

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking