31.07.2018.

Ljetno ruho brošure Enjoy Istra

Ljetni broj brošure EnjoyIstra za 2018. godinu najvećim je dijelom posvećen otkrivanju unutrašnjosti Istre pa već od same naslovnice, na kojoj je prikazana pitoreskna Brtonigla, mami na istraživanje zelenih predjela najvećeg jadranskog poluotoka.

Razotkrivajući istarske misterije koje se skrivaju obavijene maglom u dolini Mirne, na vrhovima brežuljaka, u nebrojenim legendama i predajama, EnjoyIstra svojim čitateljima donosi nove priče - onu o vještici Mare u prekrasnom Svetvinčentu ili pak, bliže moru, vrsarske avanture Giacoma Casanove i pulsko klupko zagonetki kao izazov za ponešto drugačije istraživanje tritisućljetnog grada. Ljubitelji šetnji kroz povijesnu i kulturnu baštinu zasigurno će uživati u Stazi pogleda koja kreće iz Vižinade, a uz raznovrsne pješačke i biciklističke staze koje isprepliću poluotok, nude se i zanimljiva vođena besplatna razgledavanja u gradićima Vodnjanu, Pazinu i Žminju, Ližnjanu i Šišanu.

Istra je poznata i kao vrhunska gourmet destinacija pa brošura nudi i gastronomske itinerare za koje je pripređena zanimljiva mobilna aplikacija Istra Gourmet Guide, među kojima su i prijedlozi za kušanja momjanskih muškata, buzetskih tartufa ili pak pjenušaca. Istru se može obilaziti i obiteljski, uživajući u čarima Oprtlja, ali i skloniti se od ljetnih vrućina u neku od atraktivnih špilja poluotoka.

EnjoyIstra objavljen je kao jedinstveno izdanje na četiri jezika - hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom. Uz detaljan kalendar svih manifestacija koje se na području Istre odvijaju tijekom srpnja,  kolovoza i rujna, donosi i listu tradicijskih mjesečnih sajmova na poluotoku, uz neizostavan pregled galerija, zbirki i atrakcija kao i različitih aktivnosti te adresare koji su pri ruci za pomoć i jednostavnije snalaženje u destinaciji.

www.enjoyistra.com

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking