17.10.2018.

Otvorene prijave za nagradu Zlatna koza-Capra d'oro

Turistička zajednica Istarske županije objavila je poziv za dostavu nominacija za dodjelu nagrade Zlatna koza - Capra d'oro. Nagrađuju se istaknuti pojedinci kao i najbolji projekti ili aktivnosti na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre, a posebno na području unapređenja proizvoda i turističke promocije i to u kategorijama evenata, inovativnih proizvoda, turističkih proizvoda i vizualnih komunikacija.

Poziv za dodjelu godišnje nagrade Turistička zajednica Istre otvara već tradicionalno u povodu obilježavanja Svjetskog dana turizma, a nagrada se dodjeljuje na susretu turističkih djelatnika Istre koji se održava koncem godine.

Na ovaj način, Turistička zajednica želi posebno motivirati i javni i privatni turistički sektor s ciljem poboljšanja kvalitete promocije destinacije i poticanje uvođenja inovacija te priznavanja uloženih napora od strane sudionika u promociji Istre.

Detaljnije informacije o nagradi te sve o dosadašnjim dobitnicima možete potražiti na našoj web stranici www.istra.hr/zlatna-koza

Prijavite svoje projekte, proizvode,  za dodjelu godišnje nagrade za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre - vaše prijave očekujemo do 27. listopada!

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking