21.11.2018.

Potpore manifestacijama u središnjoj Istri

Turistička zajednica središnje Istre (TZSI) objavila je u srijedu 21. studenog, Javni poziv za dodjelu potpora iz programa "Potpore manifestacijama" u 2019. godini. Predmet poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava TZ središnje Istre za manifestacije koje podižu kvalitetu turističke ponude središnje Istre, doprinose rastu broja gostiju i povećanju potrošnje, posebice u razdoblju pred i posezone te promoviraju središnju Istru kao zanimljivo turističko odredište.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju kulturno-zabavnih, sportskih, eno-gastronomskih te ostalih manifestacija, koje doprinose ciljevima Javnog poziva. Korisnici sredstava, koja su predmet Javnog poziva, mogu biti trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, jedinice lokalne samouprave, kulturne i javne ustanove te ostale pravne osobe.

Ukupni iznos predviđenih sredstava je 80.000 kuna, a krajnji rok za dostavu prijava je 3. prosinac 2018. godine. Podnositelji će o odabranim projektima biti obaviješteni u roku 15 dana od dana donošenja Odluke o odabiru manifestacija i dodjeli bespovratnih sredstava potpore.

Javni poziv objavljen je na stranici TZ središnje Istre:
www.central-istria.com/hr/sponzorstva

 

 

Email

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

  • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


  • Istria 52 Places To Go In 2017

  • 10 Best European
    Wine Destinations 2016

  • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

  • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

  • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking