Booking

Booking

Kalendar događanja

 • DanceStar World Finals

  22.05.2019 - 26.05.2019

  Poreč-Parenzo, Intersport centar, Zelena Resort

  Međunarodno plesno natjecanje

  Intersport centar, Zelena Resort

  Međunarodno plesno natjecanje

  Najbolji plesači svijeta ponovo plešu u Poreču

  Zaustavite vrijeme na trenutak i teleportirajte se u DanceStar plesnu orbitu! 

  Poreč će biti ponovo domaćin preko 5000 najboljih svjetskih plesača u završnici DanceStar World Qualifiers-e.

  DanceStar se sastoji od DanceStar World Qualifier kvalifikacijskih turnira koji se održavaju u različitim zemljama svijeta, i DanceStar World Finals, vrhunac svjetske turneje koji se već tradicionalno od 2008. godine održava u Poreču.

  Jeste li znali da se jedino ples može po brojčanosti mjeriti s nogometom?

  Porečkom će lagunom tradicionalno odzvanjati zvukovi plesnih cipelica uz dobru glazbu, biti će okupljalište svjetske plesne elite i snage će odmjeravati najbolji. Istovremeno gosti će moću uživati u zabavi na mnogobrojnim pozornicama uz imena poznatih DJ-eva i učiti nova plesna umijeća na plesnim radionicama eminentnih imena svjetske plesne scene.

  Pridružite nam se i budite dio prestižne plesne svjetske turneje!

  Opširnije
 • Regata „La Mula de Parenzo“

  25.05.2019 - 26.05.2019

  Poreč-Parenzo, Uvala Peškera

  Jedriličarska regata  

  Uvala Peškera

  Jedriličarska regata  

  U Jedriličarskom klubu „Horizont- Poreč“ (Porečki akvatorij) od 25. do 26. svibnja 2019. godine održat će se deseta po redu sportsko rekreacijska manifestacija La Mula De Parenzo.  I ove godine očekuju se prijave natjecatelja ne samo iz naše regije, već i susjedne Slovenije i Italije pa čak i Njemačke. Koliko ova regata doprinosi popularizaciji nautičkog turizma i pozicioniranju Grada Poreča kao vrhunske destinacije za jedriličarske sportske evente, govori i sama činjenica kako je ova regata od lokalnog ubrzo postala međunarodnog karaktera. Regata je namijenjena za  jedrilice klase Open odnosno krstaše, koji će biti raspoređeni u nekoliko skupina, ovisno o dužini broda. Natjecateljske skupine prilagodit će se broju prijavljenih krstaša, a po završetku regate u nedjelju na svečanoj podjeli nagradit će se najuspješniji natjecatelji. 

   

  Opširnije
 • Lighthouse festival

  29.05.2019 - 02.06.2019

  Tar-Torre, Poluotok Lanterna

  Festival elektronske underground glazbe

  Poluotok Lanterna

  Festival elektronske underground glazbe

  Electronic music festival koji uključuje oko 4.000 gostiju s više od 20 izvođača tijekom 4 festivalska dana. Glavna pozornica je u sklopu Lighthouse Ville, ostale pozornice su u sklopu Zodiak Cluba te na plaži, a na izboru su još Boat party i Pool party.

  Cijeli poluotok Lanterna zatvoren je za vanjske goste tijekom trajanja festivala, no moguće je kupiti ulaznice preko službene web stranice eventa.                                                                                                            

  Opširnije
 • Naš kanat je lip

  30.05.2019 - 01.06.2019

  Poreč-Parenzo, Eufrazijeva bazilika, Istarska sabornica

  Susret pjevačkih zborova

  Eufrazijeva bazilika, Istarska sabornica

  Susret pjevačkih zborova

  U Poreču se jednom godišnje, počevši od 1973. godine, organiziraju susreti pjevačkih zborova. Ono što porečku manifestaciju čini posebnom jest naglasak na istarsko-primorskom melosu i čakavskoj besedi, a ono što je uvijek iznova obogaćuje i stvara joj zavidnu reputaciju jesu nove skladbe pisane za Kanat. Poticaj pjesnicima i skladateljima jesu natječaji koje organizator redovito raspisuje, a najbolje skladbe i nagrađuje te objavljuje u posebnim notnim publikacijama.

  Opširnije
 • Lanterna Summer Nights

  11.06.2019 - 01.09.2019

  Tar-Torre (Lanterna), Lanterna

  Zabavni program

  Lanterna

  Zabavni program

  Svakodnevni večernji program, podijeljen u nekoliko kategorija, koji će se provoditi na Piazzi unutar kampa i nekoliko dodatnih lokacija.

  Program je prilagođen svim uzrastima, a razveseliti će kako goste kampa tako i ostale goste, a ulaz na sve programe je besplatan.
  Osim kina na otvorenom, zabava za djecu, tematskih gastronomskih večeri i brojnih glazbenih nastupa, tu su i već poznate fešte: Lanterna Beer Fest, Half Year Celebration, te ljetni karneval u obližnjem Solaris Camping Resortu.
  A u ulici Borgo u Taru festival gostuje s Wine & Food @ Tar gastronomskom ponudom.

  Info:

  Valamar Riviera
  +385 (0)52 465 000 +385 (0)52 465 000
  info@valamar.com

  Opširnije
 • 59. Annale suvremene umjetnosti

  13.06.2019 - 15.09.2019

  Poreč-Parenzo, Istarska sabornica

  Skupna izložba suvremene likovne umjetnosti

  Istarska sabornica

  Skupna izložba suvremene likovne umjetnosti

  Skupna godišnja izložba najreprezentativnijih suvremenih hrvatskih i stranih umjetnika. Ovogodišnja tema je velika tema suvremene umjetnosti; interakcija čovjeka s krajolikom, iščitavanje memorije krajolika, koja može biti osobna, društvena, povijesna. Izbornica je Nataša Ivančević, muzejska savjetnica u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

  Opširnije
 • Dream Cup Poreč

  14.06.2019 - 16.06.2019

  Poreč-Parenzo, Zelena Resort

  Sportsko natjecanje

  Zelena Resort

  Sportsko natjecanje

  Dream Cup Poreč je nogometni turnir za kategorije U9 (2010. i mlađi) i U11 (2008. i mlađi). 

  3. izdanje turnira održava se od 14. do 16. lipnja 2019. godine u Poreču, u prelijepoj Zelenoj Laguni u organizaciji tvrtke College-Sport.

  Opširnije
 • Skólahljómsveit Kopavogs: orkestar mladih glazbenika Kópavogur

  15.06.2019

  Poreč-Parenzo, Trg Slobode

  Koncert

  20.00 h

  Trg Slobode

  Koncert

  „Skólahljómsveit Kopavogs”, Orkestar mladih glazbenika Kópavogur, osnovan 1966. godine, održao je svoj prvi koncert 22. veljače 1967. Bjorn Guőjónsson, koji je ranije svirao trubu u Islandskom simfonijskom orkestru, osnovao je orkestar i tijekom prvih 27 godina rada bio njegov prvi dirigent. 

  Orkestar koji djeluje kao mala glazbena škola u Kópavoguru, predgrađu Reykjavika, usko surađuje s osnovnim školama (djecom uzrasta od 6 do 15 godina). Školu pohađa ukupno 145 djece podijeljene u tri orkestra prema uzrastu i sposobnostima. Orkestar koji dolazi u Italiju i Hrvatsku okuplja najstariju grupu između 13 i 21 godine. 

  Orkestar održava koncerte za škole i grad. U proljeće nastupa kao puhački orkestar i izvodi koračnice na ulicama grada tijekom odvijanja festivala.

  Opširnije

Pregled 1 - 12 od ukupno 189

Turisticka zajednica ne snosi odgovornost za odluke organizatora o promjeni termina, izvodaca, programa, cijena ili za slucaj otkazivanja priredbe

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

 • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


 • Istria 52 Places To Go In 2017

 • 10 Best European
  Wine Destinations 2016

 • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

 • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

 • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking