Booking

Booking

Kalendar događanja

 • Weekend Media Festival

  19.09.2019 - 22.09.2019

  Rovinj-Rovigno, Ex TDR

  Ex TDR

  Najveći regionalni festival komunikacija koji okuplja više od 4.000 domaćih i regionalnih medijskih, marketinških i PR profesionalaca iz cijele regije, ali i brojne goste iz Europe, Amerike. Weekend Media Festival svake godine donosi vrhunska predavanja, zanimljive panele, brojne radionice i prezentacije, te opušten networking, upoznavanje s aktualnim svjetskim trendovima u komunikacijama i odličnu zabavu.

  Opširnije
 • Noćni cup Sv. Eufemije

  22.09.2019

  Rovinj-Rovigno, Gradsko središte

  Utrka oldtimera

  17:00 - 21:30 h

  Gradsko središte

  Utrka oldtimera

  Automobilsko natjecanje unutar starogradske jezgre

  Info:

  Auto klub Istra Oldtimer Rovinj

  Opširnije
 • Putevima rovinjskih delicija

  05.10.2019 - 10.10.2019

  Rovinj-Rovigno, Rovinjski restorani

  Krenite putevima rovinjskih delicija na kojima ćete moći kušati eno-gastro specijalitete Rovinja i Istre u poznatim rovinjskim restoranima!

  Rovinjski restorani

  Krenite putevima rovinjskih delicija na kojima ćete moći kušati eno-gastro specijalitete Rovinja i Istre u poznatim rovinjskim restoranima!

  Info:

  Udruženje obrtnika Rovinj

  uo.rovinj@hok.hr

  Opširnije
 • Tangofestival Rovinj

  09.10.2019 - 13.10.2019

  Rovinj-Rovigno, Otok Katarina i Trg brodogradilišta

  Otok Katarina i Trg brodogradilišta

  Tijekom festivala održat će se plesne radionice i niz koncerata uz živu glazbu tipično prilagođeni tangu.

   

  Ulaz na sva događanja je besplatan.

  Info:

  Studio Libertango

  thomas.lotte@gmx.net

  Opširnije
 • Weekend Bike and Gourmet Tour

  12.10.2019 - 13.10.2019

  Rovinj-Rovigno

  Rekreativna biciklistička vožnja


  Rekreativna biciklistička vožnja

  Vožnja na biciklu sama je po sebi užitak. A kada tome dodate i mogućnost kušanja istarskih delicija, vina i maslinovih ulja, užitak postaje višestruki. Upravo to nudi rekreativni biciklistički doživljaj Weekend bike & gourmet tour koji se održava dvaput godišnje, u proljeće i u jesen.

  Kamo voziti i u čemu uživati? Opustite se jer o tome brine profesionalni vodič koji vas prati tijekom cijelog trajanja dvodnevne utrke. Weekend bike & gourmet tour namijenjen je svim rekreativnim biciklistima, bez obzira dolaze li na MTB biciklima, treking ili e-biciklima. No, ne brinite ako nemate ovakve bicikle jer se na utrci nudi i mogućnost najma električnih bicikala uz nadoplatu.

  U startninu su uključeni obroci i piće na gourmet odmorištima predviđeni programom (Istrian brunch i Istrian Picnic), vožnja uz pratititelje programa i vođenje profesionalnog vodiča, prateće vozilo, biciklistička karta i, naravno, prigodni poklon.

  Organizatori su, da bi udovoljili svim natjecateljima, predvidjeli dva itinerara: Sport namijenjen za one izdržljivije, dok je Hobby osmišljen za one s nešto manje kondicije.

  Svaki itinerar sastoji se od dvije staze: Mare je staza tijekom koje se može guštati u morskim delicijama, a na stazi Monti sudionike očekuju gastronomske poslastice istarske unutrašnjosti. Start i cilj su, u oba slučaja, pred hotelom Eden, a staza se većim dijelom vozi makadamom u okolici Rovinja i Bala.  

  » Raspis

  Opširnije
 • Istria Gourmet Festival

  27.10.2019 - 29.10.2019

  Rovinj-Rovigno, Hotel Lone

  Gastronomski kongres s vrhunskim stručnjacima

  Hotel Lone

  Gastronomski kongres s vrhunskim stručnjacima

  Turistička zajednica Istarske županije, u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom kao glavnim patnerom i hotelskom tvrtkom Maistra, organizira Istria Gourmet Festival s osnovnim ciljem upoznavanja novih svjetskih trendova kao i perspektivom mogućeg razvitka istarske enogastronomije.

  Uz vrhunska predavanja i show cooking renomiranih chefova, ovjenčanih Michelinovim zvjezdicama, ovaj festival nudi prigodu za druženje i razmjenu iskustava, ali i postavljanje pitanja.

  Za vrijeme Istria Gourmet Festivala održat će se i tri gala večere pod dirigentskom palicom chefova iz restorana s Michelinovim zvjezdicama.

  » www.istra.com/gourmetfestival

  Info:

  TZ Istra & Maistra

  press@istra.hr

  Opširnije

Pregled 37 - 48 od ukupno 55

Turisticka zajednica ne snosi odgovornost za odluke organizatora o promjeni termina, izvodaca, programa, cijena ili za slucaj otkazivanja priredbe

Međunarodne pohvale turističkoj Istri

 • Best Olive Oil Region in the world 2016, 2017 and 2018


 • Istria 52 Places To Go In 2017

 • 10 Best European
  Wine Destinations 2016

 • 10 Best Wine Travel Destinations 2015

 • World's 2nd Best Olive Oil Region 2010 - 2015

 • Top 10 Valentine's Day Retreats 2014

Uz značajnu medijsku pokrivenost u časopisima kao što su National Geographic Traveler i Huffington Post, te u uglednim turističkim vodičima kao što je Lonely Planet, međunarodni novinari i touroperatori nastavljaju hvaliti Istru i njenu ponudu, uvrštavajući je među najbolje svjetske destinacije.

Booking